miércoles, 14 de julio de 2010

Día de pintura

Ahir vaig anar amb el Nil, un amic, a pintar a un solar que hi ha a Tarragona. El que més va costar va ser l'entrada, doncs, tot hi que ja hi haviem entrat abans, en anteriors ocasions, un altre amic havia portat una escala, així que ens les vam haver de ingeniar-nos-les per pujar com micos, primer a una senyal de tràfic després a dalt d'un parquímetre, i finalment al dalt del mur que ens separava d'aquelles parets tan blanques que tant volíem. La nostra por eren els veïns pel motiu que desde moltes finestres se'ns podia veure, pero un cop començada la feina, ens vam despreocupar de tot, i cadascú es va posar a lo seu.

I aquest és el resultat, una peça amb degradació de color taronja i powerline verda (la meva), i una plata amb lletres "bubbles" (del Nil).

Un cop acabada la feina, el meu amic Nil es va començar a trobar malamenta causa de la temperatura elevadíssima. Pel fet de ser les 13:30 i no haver esmorzat, i no portar cap tipus de gorra o protecció, aquell solar podía convertir-se en una olla en plena ebullició.
No va ser poca la feina de treure'l d'allà, perquè per a sortir, havíem de tornar a travessar el mur que tant ens havia costat superar anteriorment. Per sort, com aquell solar estava ple de peculiars i estranys objectes, i un munt de matalassos i cadires abandonades, vam poder enfilar-nos dalt de 3 maons que anteriorment havíem posat sobre una cadira, i així sortirem d'allà. Un cop a fora, el vaig haver de portar quasi en braços fins a una estació de bombers, on 5 joves molt simpàtics el van atendre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario